Escada Brisa Cubana Eau de Toilette Limited Edition 10ml Spray

276,00 kr

Fri frakt vid köp över 500 kr, skickas omgående (5-8 arbetsdagar leveranstid)

I lager

Artikelnr: N9752213 Kategori:

Njut av en semester i Karibien med en fräsch, exotisk doft

Gör dig redo för en äventyrlig kryssning till en plats full av tropiska blommor och ljusa färger. Escada Brisa Cubana Eau de Toilette för kvinnor tar dig till den soldränkta ön Kuba. Låt den spännande salsans rytm få dig att röra på dig, eller bege dig till den livliga marknaden full av färskvaror. Det är upp till dig hur du vill spendera din semester, doften Brisa Cubana kommer att hålla dig sällskap.

  • en fräsch, fruktig-blommig doft från parfymskaparen Annick Ménardo
  • fångar den hedonistiska andan av en kubansk semester med vänner
  • en vegansk sammansättning

Doftens komposition
Vill du ha en utsökt drink? När du först känner av Brisa Cubana-doften kommer du att känna doften av de gnistrande mojito-ackorden inklusive den saftiga essensen av citron och lime. Doftens hjärtnoter pulserar med aromatisk mintolja, vilket ger dig välkommen uppfriskning under en varm tropisk kväll.

Doftkompositionen balanseras av den fängslande ackord av mariposa, Kubas nationalblomma. Denna ackord består av delikata vita liljor och mjuka apelsinblommor och kännetecknas av sina gröna toner.

Doftens historia
Ännu ett år bär med sig ännu en ”semester på flaska”. Vänligen välkomna Escada Brisa Cubana i begränsad upplaga. Denna eau de toilette är inspirerad av nöje, vänskap, systerskap och Kuba. Varje flakong är prydd med ett emblem av nationalblomman mariposa och en orange gradient som frammanar sommarsolnedgången. Brisa Cubana erbjuder en flykt till en värld full av glädje och feminin energi i hjärtat av det pulserande och färgstarka Kuba.

Mer information

Storlek

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Escada Brisa Cubana Eau de Toilette Limited Edition 10ml Spray”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *