DKNY Be Delicious Orchard St Eau de Parfum 50ml Spray

502,00 kr

Fri frakt vid köp över 500 kr, skickas omgående (5-8 arbetsdagar leveranstid)

I lager

Artikelnr: N0662213 Kategori:

Skäm bort dig med den uppfriskande och oemotståndliga doften av DKNY Be Delicious Orchard St. EDP W 50 ml. Denna mångsidiga doft är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en utekväll med vännerna. Storleken på 50 ml gör den bekväm att ha med sig i handväskan eller resväskan, så att du alltid kan ha den till hands för en snabb sprits av fräschör.

De krispiga och saftiga noterna av äpple och päron kombineras med de delikata blomdofterna av liljekonvalj och ros, vilket skapar en harmonisk blandning som är både söt och sofistikerad. De träiga och mustiga undertonerna ger doften djup och lång livslängd, vilket gör att den håller hela dagen.

Den eleganta och moderna förpackningen av DKNY Be Delicious Orchard St. EDP W 50 ml är en återspegling av den fräscha och livfulla doften inuti. Det är det perfekta tillskottet till din doftsamling eller en omtänksam gåva till en nära och kär. Så varför vänta? Unna dig denna ljuvliga doft och upplev essensen av Big Apple med varje sprutt.

Mer information

Storlek

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”DKNY Be Delicious Orchard St Eau de Parfum 50ml Spray”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *